Si të shkruajmë shqip Gjovalin Shkurtaj

ISBN:

Published: May 5th 2013

Kindle Edition

397 pages


Description

Si të shkruajmë shqip  by  Gjovalin Shkurtaj

Si të shkruajmë shqip by Gjovalin Shkurtaj
May 5th 2013 | Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 397 pages | ISBN: | 6.56 Mb

Njohuri themelore për hartimin, redaktimin dhe gatitjen e punimit shkencor. Si të shkruajmë recensione, raporte shkencore, rekomandime, cv dhe shkrime të tjera profesionale.Kahe dhe dukuri të kulturës së gjuhës sotEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Si të shkruajmë shqip":


gim-chocen.pl

©2009-2015 | DMCA | Contact us